بنا به نقل از گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از نظر فنی اگر بخواهیم بگوییم همه ی مواد غذایی ها کمی رادیواکتیو دارند. این به معنای این است که تمامی مواد غذایی..
بنا به نقل از گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از نظر فنی اگر بخواهیم بگوییم همه ی مواد غذایی ها کمی رادیواکتیو دارند. این به معنای این است که تمامی مواد غذایی و سایر مولکولهای آلی دارای کربن و طبیعتاً به عنوان مخلوطی از ایزوتوپها از جمله کربن رادیواکتیو ۱۴ هستند. از کربن ۱۴ برای تاریخگذاری کربن Radiocarbon Dating، روشی برای شناسایی کردن سن فسیلها، استفاده میشود. با این حال، بعضی از مواد غذایی رادیواکتیو بسیار بیشتری نسبت به سایرین دارند.
در این خبر به ۱۰نوع غذای طبیعی حاوی رادیواکتیو و میزان آن میپردازیم:
آجیل برزیلی Brazil Nuts
آجیل برزیل دارای مقدار زیاد بالای دو عنصر رادیواکتیو است: رادیوم و پتاسیم. پتاسیم برای شما مناسب است
لوبیای سفید
لوبیای سفید دارای محتوای خیلی زیاد از پتاسیم رادیواکتیو ۴۰ و همچنین رادون ۲۲۶ است
موز
موز به اندازه کافی دارای رادیواکتیو است که میتوان آنها را از زنگ خطر رادیواکتیو موجود در بندرها و فرودگاهها تشخیص داد.
هویج
هویج به شما یک واحد پیکو_کوری یا دو پرتو به ازای هر کیلوگرم رادون ۲۲۶ و حدود ۳۴۰۰ پیکو_کوری برای هر کیلوگرم پتاسیم ۴۰ میدهد
سیبزمینی
مثل هویج، سیب زمینیهای سفید بین ۱ تا ۲.۵ پیکو کوری به ازای هر کیلوگرم رادون ۲۲۶ و ۳۴۰۰ پیکو کاری در هر کیلوگرم پتاسیم ۴۰ دارد
نمک کم سدیم
نمک یا نمک کم سدیم حاوی کلرید پتاسیم، KCl است
گوشت قرمز
گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی پتاسیم و پتاسیم ۴۰ است
آب آشامیدنی
آب آشامیدنی H۲O خالص نیست
کره بادام زمینی
کره بادام زمینی دارای ۰.۱۲ پیکو_کوری / گرم از پتاسیم رادیواکتیو ۴۰، رادیوم ۲۲۶ و رادیوم ۲۲۸ است
ارسال کلیه کتاب های کمک درسی و آموزشی
ارسال رایگان با 20 درصد تخفیف ویژه
سفارش آنلاین کتاب و تلفنی
021-66412500
منبع: خبرنگاران جوان